Ziua Educatiei

MTB2017Pe 5 octombrie sarbatorim Ziua Mondiala a Educatiei! Cu aceasta ocazie, va invitam la o iesire ProBono, cu bicicletele, in Parc:) Vom pedala pe malul unui lac si vom afla despre circuitul apei in natura si cat de importanta este apa pentru noi!
Iesirea este fara taxa, costurile fiind sustinute prin programele WeCare ale Asociatiei Tabere cu Suflet.

Pe 5 octombrie, in mai multe tari ale lumii se sarbatoreste Ziua Mondiala a Educatiei. Evenimentul este menit sa ne reaminteasca faptul ca o educatie de calitate reprezinta cheia unei reusite profesionale.
Haideti sa le multumim tuturor dascalilor care, inainte de orice, pun suflet in procesul de predare!
Conform Ordinului Ministrului Educatiei, acesta zi deosebita va fi marcata prin “manifestari specifice” de catre fiecare unitate de invatamant. Anul trecut insa, in scolile din Bucuresti, Ziua Educatiei a fost o zi libera, copiii si profesorii pur si simplu nu au venit la scola.

In aceasta situatie, Asociatia Tabere cu Suflet propune, in aceasta zi, o iesire ProBono, cu bicicletele, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR). Pentru detalii despre program, traseu, precum si ora si locul de intalnire, va rugam sa va Inscrieti aici. Programul poate sa se schimbe functie de vreme.

Iesirile ProBono nu sunt gratuite, chiar daca participantii nu platesc nimic! Sunt Probono – „servicii de specialitate pentru binele public” – iar costul serviciilor este acoperit prin programele WeCare, in mod special prin programul Sport pentru Copii. Activitatile sunt deschise tuturor, copii sau adulti:)

Iesirile din programul Weekend Activ fac parte si din proiectul Puntea Increderii, fiind un bun prilej pentru a ne cunoaste cu copiii care vin in tabere si de a le permite parintilor sa ne cunoasca! Afla mai multe

Foto: Tabere cu Suflet

Reclame

2 gânduri despre „Ziua Educatiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s