Invitatie in Rezervatia de Nuferi

TabereCuSuflet.0173Duminica, 22 octombrie, va invitam la o noua plimbare cu bicicleta si caiacele la Snagov! Ca de obicei, vom incepe cu Tura Velo din Padurea Snagov, apoi ne vom urca in caiace si vom vasli printre Nuferii albi, galbeni si roz:)

teamxpert-0048Tura Velo de la Snagov este plina de diversitate. Traverseaza o plantatie de vita de vie, unduind printre butasii incarcati, apoi trece pe langa o ferma in care putem vedea gaste, rate, chiar si lebede. Vom apoi in padure, unde culorile toamnei ne vor incanta, cu siguranta, privirile:)
La capatul turei vom ajunge pe locul unui sit arheologic, unde au fost descoperite piese ceramice, morminte si mai multe bordeie din vremea dacilor liberi! Mai multe detalii

teamxpert-0082Plimbarea cu caiacul se face pe un brat ingust, deosebit de frumos al lacului, printre nuferi multicolori si rate salbatice, fiind o reala bucurie pentru trup, minte si spirit!
Vom vedea Nufarul alb (Nymphaea Alba), Nufarul galben (Nuphar luteum) si Nufarul roz sau Lotusul Indian (Nelumbo nucifera). Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul si Bicicleta

Ce: Bicicleta si Caiac

Cand: Duminica, 22 octombrie

Unde: Snagov, la 35 km Nord fata de Bucuresti

Ce vom vedea: Padurea Snagov, Rezervatia de Nuferi

Dificultate: Redusa, pot veni si copii. Lungimea traseului de biciclete este sub 20 km iar diferenta de nivel este nesemnificativa. Timpul estimat este de 2-3 ore.
Plimbarea pe lac se face cu caiace sit on top de 2 sau 3 persoane. Distanta de parcurs este de 2 – 3 km, iar timpul estimat este de 1 ora. Pentru confortul si siguranta participantilor, lansarea la apa se face de pe un pontonul plutitor, cu garda la suprafata apei constanta si cu lansatoare la apa cu role. 

Ce oferim: Indrumare traseu velo & supraveghere copii, inchiriere caiac sit on top 2 / 3 locuri, apa, baruri energizante si garantia unei zile frumoase:) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti pana luni, 16 octombrie.

Cost: 50 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este luni, 16 octombrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura pe acest traseu.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: TeamXpert & TabereCuSuflet

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s