Invitatie cu bicicletele la Zimbri

taberecusuflet-787Duminica, 26 noiembrie, va invitam la ultima Tura Velo din acest sezon! Vom merge la Bucsani si vom pedala pe traseul Tabere cu Suflet de la Zimbraria Neagra! La final vom vedea Zimbrii si vom afla povestea acestor animale atat de frumoase! 

Zimbrul este cel mai greu animal de uscat din Europa. In pofida staturii impresionante, este un mamifer rumegator sociabil si pasnic. A fost vanat pana la extinctie, ultimul exemplar din Romania fiind vanat in 1790, apoi reintrodus in salbaticie incepand din 1950.
In „Descriptio Moldaviae”, Dimitrie Cantemir descrie vanatoarea de zimbri a lui Dragos Voda in urma careia a fost intemeiata Moldova. De atunci, Zimbrul este simbolul heraldic al Moldovei. Afla mai multe

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura cu bicicletele

Unde: Bucsani

Cand: Duminica, 26 noiembrie

ObiectiveZimbraria Bucsani

Cine: Oricine are o bicicleta si doreste sa vina.

Lungime: 25 km

Dificultate: Traseul este de dificultate redusa, astfel ca pot participa si copiii. Se merge pe asfalt, apoi pe drumuri forestiere si pe poteci, prin padure. Este un singur deal de urcat, cu diferenta de nivel de 120 m la o lungime de 2 km.

Ce oferim: Indrumare, apa, baruri energizante, intrare la rezervatia de Zimbri si garantia unei ture frumoase 🙂

Cat costa: 50 lei. Reducere 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Termenul limita este marti, 21 noiembrie, ca sa stim cum sa ne organizam. Functie de prognoza meteo pot aparea schimbari. Urmariti actualizarile pe blog.taberecusuflet.ro.

Detalii: Mai multe detalii veti primi dupa ce va inscrieti. Iata cum a fost la una dintre iesirile la Zimbraria Bucsani.

Pentru orice alte detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Va asteptam cu drag!


Weekend Activ pe 2 Roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Un gând despre „Invitatie cu bicicletele la Zimbri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s