Ajutor pentru 5 frati

WeCare.Dulici2Denisa, Timotei, Ema, Naomi si Andreea sunt 5 copii dintr-o familie sarmana din Lehliu. Dupa cum am promis, am pregatit pachetele cu haine, hrana si jucarii pentru ei:)

Intre timp, Timotei impreuna cu mama lui ne-au vizitat. Am aflat ca el si fratii sai, impreuna cu parintii lor, stau intr-o casa de chirpici cu 2 camere. Merg la scoala, iar acum incearca sa sparga peretii ca sa mai faca o camera. Mama este casnica iar tatal lucreaza cu ziua.
„Multumim lui Dumnezeu pentru casa. Ne chinuim sa spargem zidurile sa facem camere mai mari.
Multumim lui Dumnezeu si pentru ca sotul lucreaza cu ziua. Ne luptam sa le tinem hrana copiilor, insa nu ne ajungem sa luam hainute si jucari” ne-a spus mama lor.

Timotei (foto) nu a plecat cu mana goala:)
Prin programul WeCare Jucarii pentru Copii, Asociatia Tabere cu Suflet le-a pregatit celor 5 frati din Lehliu, o multime de haine, mancare si jucari.

Update: Incepand din decembrie 2017, dna Dulici, mama celor 5 copii, ne-a sunat constant, la 2-3 luni, sa ceara noi forme de ajutor. Ne dorim sa ajutam cat mai multi copii, de aceea, conform regulamentului, un copil poate beneficia o singura data de programul WeCare. De aceea nu am mai putut sa o ajutam din pacate.
Chiar de Buna Vestire, pe 25 martie 2019, am avut parte de o experienta mai putin placuta: am fost, in premiera, santajati! Dna Dulici ne-a sunat din nou si ne-a rugat sa ii dam de data aceasta jucarii si alimente. Camelia a raspuns si i-a spus ca  nu am mai primit nici noi jucarii sau alimente. Vazand aceasta, dna Dulici ne-a spus ca „ati mintit ca am primit alimente” si ca daca nu ii mai dam alimente va chema politia!
Din nou ne-am amintit vorbele parintelui Ioan: „Binele nu este bine primit pana nu este rasplatit cu Rau” Vezi citate

Foto: Tabere cu Suflet

Reclame

Un gând despre „Ajutor pentru 5 frati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s