WeCare pentru Ioan

WeCareIon2Ioan este un copil de 8 ani ce provine dintr-o familie monoparentala. El va participa la activitatile Tabere cu Suflet prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii!

Cererea pentru programul WeCare Zambet pentru toti Copiii a fost facuta de mama sa, care a oferit urmatoarele date ce pot fi publicate:

–           Numele copilului: Ioan-Cristian Stefanescu

–           Varsta copilului: 8 ani

–           Nume Parinti: Suzana Stefanescu si Ion-Robert Fulgeanu

–           Programul la care doriti sa participati: WeCare

–           In ce consta aptitudinile speciale ale copilului: Are inteligenta muzicala si este un bun constructor. Posibil sa aiba si alte aptitudini speciale, dar mie mi se par normale, asa incat nu pot spune ca sunt speciale… 🙂

–           Problemele care va impiedica sa va inscrieti pe calea normala la programele noastre: Ioan face parte dintr-o familie monoparentala, cu o mama care isi doreste foarte multe pentru el si nu reuseste mereu sa sustina financiar instruirea lui.

–           De ce considerati ca merita copilul sa participe gratuit / cu reducere la programele Tabere cu Suflet: Pentru ca il ajuta sa participe la activitati sportive la care altfel n-ar putea participa.

–           Sunteti dispus / dispusa sa acoperiti o parte din costul programului: Da

–           In cazul in care cererea va fi aprobata, care considerati ca vor fi efectele benefice ale programului oferit gratuit asupra copilului: Va avea ocazia sa inteleaga ca bunatatea si generozitatea sunt calitati care ii ajuta pe cei din jurul nostru si trebuie sa le ofere si el, oricand are ocazia.

–           Daca exista, descrieti o situatie in care ati oferit ajutorul fara sa cereti nimic in schimb: O batranica isi numara banii in parc, cu reteta in mana, si i-am oferit 10 lei. Au mai fost asemenea situatii, dar nu-mi mai amintesc conditiile.

Analizarea cererii a fost efectuata pe baza urmatoarelor informatii:
– Cererea a fost facuta de catre mama lui Ioan, care ne-a comunicat ca Ioan, datorita programului sau, poate participa doar in Vacanta Intersemestriala.
– Cerinta mamei sale a fost acordarea unei reduceri in valoare de 400 lei.

Cererea urmeaza sa fie solutionata pozitiv, cu urmatoarele conditii:
– Ioan se poate inscrie si poate veni in Tabara Atelier, din 8-13 februarie 2017, fiind singura tabara din Vacanta Intersemestriala, cu locuri disponibile in acest moment.
–  Informatiile cuprinse in aceasta rezolutie vor fi publicate in acest articol.

Foto: Tabere cu Suflet

2 gânduri despre „WeCare pentru Ioan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s