Un nou Blog Tabere cu Suflet

Am lansat un nou Blog Tabere cu Suflet🙂 Pagina acesta ramane deschisa, insa toate informatiile si pozele din Tabere cu Suflet vor fi urcate, incepand din 5 ianuarie 2018, pe noul Blog!

Blogurile Tabere cu Suflet au aparut din necesitatea de a urca poze din Tabere cu Suflet, intr-un mod facil pentru organizatori si usor de vizualizat pentru parinti. Blogurile sunt construite pe platforma wordpress si au, in varianta gratuita, o capacitate de stocare limitata la 3 GB. Trebuie mentionat ca Asociatia Tabere cu Suflet nu are acces la varianta premium, fondurile disponibile fiind alocate programelor WeCare.
Tot raul spre bine insa, caci, cu ajutorul vostru, am reusit sa umplem 11 Bloguri in 10 ani de activitate, iar acum ne pregatim sa il dam gata si pe al 12-lea:)

Perioada pe care ne propunem sa o acoperim pe acest Blog este ianuarie – mai 2018. Vom incerca, la fel ca si pana acum, sa va tinem la curent cu poze si informatii proaspete din Tabere, de la Competitii si de la Iesirile de Weekend. Mai multe informatii aici

Va multumim ca ati fost alaturi de noi si va asteptam sa il umple cat mai curand si pe acesta:)

Foto: Tabere cu Suflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s